Heilijgers kende ik al van een mooie opdracht die ik voor ze deed, namelijk het volgen en in beeld brengen van de restauratie en transformatie van het iconische Jongerius Kantoor in Utrecht. Dit Rijksmonument heeft een plekje in mijn hart veroverd en dat heb ik in de foto’s willen laten zien.
Periodiek maakt het bedrijf een e-zine met daarin het nieuwste nieuws over hun organisatie, concepten en projecten. Voor de editie ‘zomer 2018′ mocht ik voor ze op pad om mooie reportages te maken van waar het bedrijf momenteel mee bezig is of is geweest.
Het e-zine staat boordevol beeldmateriaal van ondergetekende en daar ben ik best trots op! Het laat meteen zien mijn veelzijdigheid als fotograaf zien.
Ps. de foto’s die ik maakte van het Jongerius Kantoor zijn uiteraard ook in het prachtig vormgegeven e-zine te zien.
Hierbij een aantal beeldimpressies van het e-zine waarvan de volledige versie hier is te bewonderen.