Nieuwsgierig naar de wereld om mij heen observeer ik, luister ik, maak het mee, leg het vast én vertel het door.

Enkele opdrachtgevers over André Russcher:

We kunnen altijd op André rekenen voor een snelle klus of een uitgebreide reportage van ons prachtige bezit.
Met een scherp oog voor cultuurhistorie en compositie, waaruit een passie voor Utrechts erfgoed blijkt!
Suzan te Brake, Directeur Utrechts Monumentenfonds.

“Buurten in de Fabriek is een restaurant dat gevestigd is in de voormalige Stichtse- Olie en Lijnkoekenfabriek (Cereolfabriek). Naast de voormalige fabriek staat een oude dienstwoning behorende bij het sluizencomplex dat voor de fabriek ligt. Dit Rijksmonument mochten we samen met BOEi een nieuwe bestemming geven. Sinds 2017 heeft Buurten in de Fabriek er een mooie borrel- en vergaderruimte gevestigd. André heeft het pand en het interieur fantastisch in beeld gebracht. Daarnaast heeft hij teksten geschreven die we voor onze dagelijkse communicatie gebruiken”
Bob Gijsberts, Mede eigenaar Restaurant Buurten in de Fabriek.

“André Russcher brengt de bijzondere architectuur van Villa Jongerius en de dynamiek van het restauratieproces van het Jongerius Kantoor tot uitdrukking in mooie beelden. Hij twitterde en schreef teksten voor onze Nieuwsbrieven en Facebook, daarmee ondersteunde hij de organisatie en dat scheelde ons vaste team een hoop tijd! André is bevlogen en heeft veel passie voor erfgoed en architectuur”.
Bernadette Jongerius, General Manager Villa Jongerius.

“André Russcher heeft o.a. al onze 23 molens in beeld gebracht, samen met de vrijwillige molenaars. Het is een mooie fotoserie geworden die we goed kunnen gebruiken in onze communicatiemiddelen. André werkt snel en volgens afspraak. Aan zijn foto’s kun je zien dat hij passie heeft voor fotografie en monumenten”.
Kim Slaats, Woordvoerder en Communicatiemedewerker Utrechts Landschap.

“André Russcher is voor Heilijgers een fijne en veelzijdige fotograaf. Wij restaureerden het Kantoor Jongerius en André fotografeerde de restauratie van begin tot eind. Het resultaat is een prachtige reportage. Maar ook andere van onze (bouw)projecten legt hij mooi vast. Of het gaat om avond- of mensenfotografie het is allemaal treffend!”
André Heeringa, Marketing Manager Heiligers Full Service Bouwbedrijf.

 

 

 

 

 

 

 

Neem gerust contact met mij op en ik zal graag vertellen wat ik voor u kan betekenen.

T: 06 408 98 269
E: andre@russchertekstenbeeld.nl