Nieuwsgierig naar de wereld om mij heen,
observeer ik, luister ik en maak ik mee,
leg het vast én vertel het door.

Nieuwsgierig naar de wereld om mij heen observeer ik, luister ik en maak ik mee. Leg het vast én vertel het door.

Mooie lelijkheid, verval en het afgebladderde, oude gebouwen, liefst monumentaal, (industrieel) erfgoed. Soms wankelende gebouwen, ruwe diamanten met zoveel mooie details. Soms herrezen als glimmende diamant. Getransformeerd en/of gerestaureerd voor fascinerend hergebruik en vaak geworden tot een trots, passend en blijvend geheel in een veranderende omgeving. ‘Als-muren-konden-spreken-gebouwen’, volgezogen met historie. De muren laat ik spreken via mijn lens, pen en toetsenbord.
Ook architectuur fascineert mij. Vormen, licht, ruimte en als het even kan ook de menselijkheid van de gebouwen. Architecten ontwierpen en ontwerpen, ik observeer de resultaten. Mensen beleven gebouwen, mensen helpen unieke gebouwen in stand te houden, (vak)mensen werken in, rond en aan de gebouwen. Zij vertellen een verhaal en ook dat vertel ik graag door in woord en beeld.

Neem gerust contact met mij op en ik zal graag vertellen wat ik voor u kan betekenen.
Tip: kijk ook eens hier en hier om wat meer over mij te weten te komen.

T: 06 408 98 269
E: info@russchertekstenbeeld.nl