Nieuwsgierig naar de wereld om mij heen,
observeer ik, luister ik en maak ik mee,
leg het vast én vertel het door.

Nieuwsgierig naar de wereld om mij heen observeer ik, luister ik en maak ik mee. Leg het vast én vertel het door.
De stad is mijn habitat. Hier zwerf ik rond, de fascinerende stad. Veelzijdige stad, eeuwenoude stad, jonge stad waar de stedelijke ruimte op fascinerende wijze is ingevuld door de mensen van toen en nu. Stad met verhalen die ik oppik, met mijn eigen beleving hier aan toegevoegd. Met beelden kan ik dit heel sterk brengen, maar er is altijd dat verhaal te vertellen. Verhalen vertellen in woord in beeld, dat doe ik veel en graag!

Mooie lelijkheid, verval en het afgebladderde, oude gebouwen, liefst monumentaal, (industrieel) erfgoed. Soms wankelende gebouwen, ruwe diamanten met zoveel mooie details. Soms herrezen als glimmende diamant. Getransformeerd voor fascinerend hergebruik en vaak geworden tot een trots, passend en blijvend geheel in een veranderende omgeving. ‘Als-muren-konden-spreken-gebouwen’. De muren laat ik spreken via mijn lens, pen en toetsenbord. Ook architectuur fascineert mij. Vormen, licht, ruimte en als het even kan ook de menselijkheid van de gebouwen. Architecten ontwierpen en ontwerpen, ik observeer de resultaten. Mensen beleven gebouwen, mensen helpen unieke gebouwen in stand te houden, mensen werken in, rond en aan de gebouwen en mensen beleven de stad, de plek waar ze wonen, werken en feestvieren. Mensen in hun omgeving boeien mij, zij vertellen een verhaal en ook dat vertel ik graag door in woord en beeld.

Ik versterk mijn verhalen vaak met eigen beelden, want een mooie foto vertelt een verhaal en een verhaal wordt vaak versterkt door een mooie foto. Kijk hier voor een bloemlezing van opdrachten en publicaties

Voor (foto)reportages, (actie)portretten, avondfotografie, sfeerverslagen, (beeld)blogs, artikelen, teksten, crossmedia, websites, nieuwsbrieven, prints, tekst en beeld voor social media EN ook specifieke tekst- of fotografieopdrachten ben u bij mij aan het juiste adres!

Alles met dezelfde passie!

Neem gerust contact met mij op en ik zal graag vertellen wat ik voor u kan betekenen.
Tip: kijk ook eens hier en hier om wat meer over mij te weten te komen.

T: 06 408 98 269
E: info@russchertekstenbeeld.nl