Fotografie voor nieuwe website Sherpa, een hartverwarmende opdracht.

Sherpa biedt mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking zorg op het gebied van wonen, werken en dagbesteding in de Gooi en Vechtstreek. Afgelopen zomer en vroege herfst ben ik voor ze op pad geweest om op een flink aantal van hun locaties beelden te schieten voor de nieuwe website. Het ging hierbij om exterieur-, interieur-, en portretfoto’s / actiefoto’s van cliënten en medewerkers.

Ik bezocht locaties met allerlei vormen van begeleid en zelfstandig wonen en verschillende locaties voor dagbesteding / activiteiten / werk. En overal ontmoette ik natuurlijk mensen. Prachtige, lieve en bijzondere mensen. Hen mocht ik ook portretteren en misschien vond ik dat nog wel het meest waardevolle van deze opdracht.
Uiteraard zijn we zo voorzichtig mogelijk te werk gegaan en hebben we ons strikt aan alle veiligheidsmaatregelen gehouden.