Fotograferen EN schrijven, daar ben ik goed in. Deze combi van fotografie EN tekst is DE unieke meerwaarde. Mooi beeld wordt sterker met een goede tekst en een goede tekst wordt sterker met mooi beeld! En bovendien handig als je als opdrachtgever maar één keer iemand op op pad hoeft te sturen.

Voor een impressie van recente opdrachten / publicaties in tekst en / of beeld, bekijk: Opdrachten & Publicaties. Bekijk Portfolio voor een mooie blik op al mijn meest recente werk bij elkaar! Mijn werk staat natuurlijk ook mooi op de muur! Hierbij is alles mogelijk: check mijn webshop.

Mijn passie en specialiteit
Erfgoed en het behoud ervan I herbestemming I architectuur I monumenten I restauratie-, bouw-, en transformatieprojecten van A tot Z I vakmensen en hun vakmanschap I (gebieds)transformatie I vastgoed I stedelijke ruimte I cultuurhistorie l de plek en z’n verhaal.


Wat
Fotografie: erfgoed, monumenten, avond, interieur en exterieur, architectuur, bouw, restauratie, renovatie, transformatie, vastgoed, portret, evenementen.
Tekst: interviews (tekst én beeld), redactie / research, storytelling, beleving, achtergrond.

Hoe
Reportages, specifieke objecten (gebouw / mens / gebied), sfeerverslagen, interviewartikelen, achtergrondartikelen, verhalen, etc.
Gespecialiseerd in lange termijn reportages als het volgen van een restauratie-, renovatie-, of bouwproces van A tot Z = waardevolle documentatie en is tevens perfect voor promotie-, referentie en/of acquisitiedoeleinden van opdrachtgever.

Opdrachtgevers en samenwerkingen o.a.
                          

      

 

“André bracht pand én interieur fantastisch in beeld, ook schreef hij teksten die we voor onze dagelijkse communicatie gebruiken.” lees meer

Bob Gijsberts

Mede eigenaar, Restaurant Buurten in de Fabriek

“André is bevlogen en heeft veel passie voor erfgoed en architectuur.” lees meer

Bernadette Jongerius

General Manager, Villa Jongerius

“André werkt snel en volgens afspraak. Aan zijn foto’s kun je zien dat hij passie heeft voor fotografie en monumenten.” lees meer

Kim Slaats

Woordvoerder en communicatiemedewerker, Stichting Utrechts Landschap

“André Russcher is voor Heilijgers een fijne en veelzijdige fotograaf. Het resultaat is altijd treffend.” lees meer

André Heeringa

Marketing manager, Heilijgers

Blog: ‘De Smidse: bijzonder fraai herbestemd industrieel erfgoed in bierstad Leuven.

Exact twintig jaar geleden woonde ik een tijdje in het Belgische Leuven. Ik deed mijn afstudeerstage voor de studie Food & Busines bij Interbrew, een grote internationale bierbrouwer. Leuven is dé bierstad bij uitstek. Met het plaatselijke merk Stella Artois is...

Meer weten over wat ik u kan bieden?