Fotograferen EN schrijven, daar ben ik goed in. Deze combi van fotografie EN tekst is DE unieke meerwaarde. Mooi beeld wordt sterker met een goede tekst en een goede tekst wordt sterker met mooi beeld! En bovendien handig als je als opdrachtgever maar één keer iemand op op pad hoeft te sturen.

Mijn passie en specialiteit is erfgoed en het behoud ervan, herbestemming, architectuur, monumenten, restauratie-, bouw-, en transformatieprojecten van A tot Z, erfgoedspecialisten, vakmensen en hun vakmanschap, (gebieds)transformatie, vastgoed, stedelijke ruimte, cultuurhistorie en de plek en z’n verhaal.
Ik ben VCA-gecertificeerd fotograaf (VCA-VOL).

 

Voor een impressie van recente opdrachten / publicaties in tekst en / of beeld, bekijk: Opdrachten & Publicaties. Bekijk Portfolio voor een mooi overzicht van al mijn meest recente werk. Check Blogs, docu, nieuws voor mijn laatste blogs. Mijn werk staat natuurlijk ook mooi op de muur! Hierbij is alles mogelijk: check mijn Webshop of bekijk mijn foto´s op Werk aan de Muur.

Wat
Fotografie: erfgoed, monumenten, avond, interieur en exterieur, architectuur, bouw, restauratie, renovatie, transformatie, vastgoed, portret, evenementen.
Tekst: interviews (tekst én beeld), redactie / research, storytelling, beleving, achtergrond.

Hoe
Reportages, specifieke objecten (gebouw / mens / gebied), sfeerverslagen, interview artikelen, achtergrondartikelen, verhalen, etc.
Gespecialiseerd in lange termijn reportages als het volgen van een restauratie-, renovatie-, of bouwproces van A tot Z = waardevolle documentatie en is tevens perfect voor promotie-, referentie en/of acquisitiedoeleinden van opdrachtgever.

Opdrachtgevers en samenwerkingen o.a.
                            

    

 

 

 

“We kunnen altijd op André rekenen voor een snelle klus of een uitgebreide reportage van ons prachtige bezit.“lees meer

 

Suzan te Brake

Directeur, Utrechts Monumentenfonds

“André bracht pand én interieur fantastisch in beeld, ook schreef hij teksten die we voor onze dagelijkse communicatie gebruiken.” lees meer

Bob Gijsberts

Mede eigenaar, Restaurant Buurten in de Fabriek

“André is bevlogen en heeft veel passie voor erfgoed en architectuur.” lees meer

Bernadette Jongerius

General Manager, Villa Jongerius

“André werkt snel en volgens afspraak. Aan zijn foto’s kun je zien dat hij passie heeft voor fotografie en monumenten.” lees meer

Kim Slaats

Woordvoerder en communicatiemedewerker, Stichting Utrechts Landschap

“André Russcher is voor Heilijgers een fijne en veelzijdige fotograaf. Het resultaat is altijd treffend.” lees meer

André Heeringa

Marketing Manager, Heilijgers

Fotografie werkzaamheden o.a. Slachtstraat Filmtheater. Vastleggen van puur vakmanschap!

Sinds begin 2021 de werkzaamheden zijn begonnen in en rond het monumentale gebouwencomplex aan de Utrechtse Slachtstraat en het Hoogt breng ik in opdracht van eigenaar Het Utrechts Monumentenfonds het geheel in beeld. In het deel van de panden aan de Slachtstraat...

Meer weten over wat ik u kan bieden?