Op de foto mijn vrouw die mij assiteerde tijdens deze dag.

Russcher Tekst & Beeld staat zaterdag 20 mei op de Erfgoedfair

UPDATE: een beeldimpressie van de dag in enkele foto’s bij dit bericht en mijn volledige beeldimpressie is op de website van de Erfgoedfair en de Facebookpagina van de Erfgoedfair te zien

Hét evenement voor eigenaren, bewoners en liefhebbers van historische panden.

Als eigenaar/bewoner of enkel liefhebber van oude industriecomplexen, jaren ’30 woningen, landhuizen, boerderijen en ander erfgoed kunt u uw hart ophalen op de Erfgoedfair. Op 20 mei 2017 vindt alweer de zevende editie plaats in de Generaal de Bonskazerne te Velp.  Op het gebied van lifestyle, restauratie, onderhoud en energiebesparing tonen diverse bedrijven wat zij u kunnen bieden. Van traditioneel vakmanschap en oude bouwmaterialen tot interieur.
Ik ben aanwezig als exposant, ik laat mijn werk zien maar u kunt mij ook aan het werk zien want ik ben de dagfotograaf van het evenement!
Wilt u mij aan het werk zien én de Erfgoedfair GRATIS beleven? Bestel op www.erfgoedfair.nl met mijn persoonlijke kortingscode uw toegangskaarten. Stuur mij een mailtje via info@russchertekstenbeeld.nl, dan krijgt u van mij de code. De kaarten kosten u niets (normaal €9,50 per persoon), maar het is wel belangrijk dat u zich online registreert en de tickets meeneemt naar de fair. Aan de kassa is de code niet geldig.

Naast de informatiemarkt zijn er lezingen en workshops en vormt het terrein en de directe omgeving het decor voor aan militair erfgoed gerelateerde programmaonderdelen. Een bezoek aan de Erfgoedfair is een nuttige en gezellige dag uit! Volg de Facebookpagina voor updates over de fair en het programma. Ik zie u graag op 20 mei in Velp!

www.erfgoedfair.nl
www.facebook.com/erfgoedfair

Openingstijden
10 – 16 uur
Adres
Generaal de Bonskazerne
Generaal de Bonsweg 1
5363 SR Velp